TRÄNA MED CIRKUS CIRKÖR

Angående avslutning på fredag:

  • Barnen kommer vanlig tid, värmer upp själva en halvtimme.
  • Efter en halvtimme släpps föräldrar och andra supporters in på läktarna. Enligt aktuella restriktioner är det max 60 pers i sporthallen vilket innebär att varje barn får ha 2 suppoprters med sig.
  • Uppvisningen tar ca 30 min och sen behövs ungefär en kvart för att dela ut diplom och säga tack och hej till alla nya vänner.

Stort tack från FolketsHus, Cirkus Cirkör och Kultur Park & Fritid till alla fantastiska barn som har medverkat i veckan!

Sommarlovsaktivitet i samarbete med Kultur Park & Fritid, 14-18 Juni i Öjebyns sporthall.

Kom och träna nycirkus med oss!
Nu är det åter dags för Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné. Du behöver inga förkunskaper, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på och grupperna är åldersindelade. Nycirkusträningen är för deltagare från 7 år (födda 2014) -15 år och det är helt kostnadsfritt.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Varje pass är 1,5 timmar. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus. Starttider dagligen är kl.10, kl 12:30, kl 14:30 från yngsta till äldsta grupp.

ANPASSNINGAR MED ANLEDNING AV COVID-19
Inför sommarens turnerande workshops gör Folkets Hus och Parker tillsammans med Cirkus Cirkör extra anpassningar och förtydliganden kring hur Träna med Cirkus Cirkör kan genomföras på ett säkert sätt. Vi följer noga utvecklingen och är löpande i kontakt med Riksidrottsförbundet, Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten som förespråkar att träningar för barn upp till 15 år ska fortsätta så långt det är möjligt, även inomhus, i enlighet med vad som föreskrivs i FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS NATIONELLA ALLMÄNNA RÅD  Det innebär också att det finns en viss risk att arrangemanget kan ställas in p.g.a smittoläget. 

CITAT:
”Akrobaten lär själva hjärtat att slå volter”
Akrobaten

Sommarloppis i Piteå 2021

Sommarloppis i Piteå 2021 Sommarloppis i Piteå 2021

Dagbio 2021

Charter Charter Charter Charter Charter 18 feb på Bio3an

Varje torsdag 18 feb - 25 mars kl. 15:00 på Bio3an i Småstaden

Folketshus har äntligen fått ett nytt avtal med Bio3an och kommer att smyga igång dagbioverksamheten i vinter. Vi kommer självklart att följa alla Corona-restriktioner och förväntar oss att alla besökare gör detsamma. Vi kommer att utvärdera kontinuerligt och följa smittläget nogsamt.

25 feb: Charter - Sveriges bidrag till Oscarsgalan - Betyg IMDB 6,3

4 mars: Helene - Sprakande skildring av den finska konstnären Helene Schjerfbeck - Betyg IMDB 6,4

11 mars: Sound of metal - historien om en trummis som börjar tappa hörseln - Betyg IMDB 7,8

18 mars - Rocks - Brittiskt drama av "Suffragette"-regissören Sarah Gavron, som här gjort ännu en film om systerskap och klass. - Betyg IMDB 7,6

25 mars -  Quo Vadis Aida? - I det omringade Srebrenica jobbar Aida som tolk åt FN, samtidigt som hon försöker rädda sin egen familj. Betyg IMDB 7,1